Våre åpningstider

Søn-Fre: 10.00 - 17.00
Lør: 10.00 - 18.00

info@hoshanna.no

Produkter

Hos Hanna har basert sin meny og salgsprodukter fra kjente kvalitetsleverandører.

Matcompaniet leverer det beste av delikatesser fra Italia, Frankrike, Sveits, England og Spania. Dessuten finnes utvalgte godsaker her hjemmefra samt fra våre naboland. De gode produktene herfra er hjertet i caféen, du får de servert i de fleste av rettene og du finner i tillegg delikatessene i ferskvaredisken vår.

Matcompaniet leverer sammen med Paradiso import alt av olivenoljer, edikker, konserver, kakao, syltetøy, kjeks etc som vi har i salgshyllene våre.

Brødet vårt får vi fra en liten lokal baker i Moss som lyder navnet Mors. Ringer du en dag i forveien kan vi sørge for at et rykende ferskt brød fra Mors er klart til frokost dagen etter.

Kaffen vår får vi fra Kaffa, som i tilegg til å spore opp de aller beste kaffebønnene fra Afrika og sør amerika er opptatt av rettferdighet i alle ledd. De leverer også te, revolution og kusmi som vi i også selger ut i butikk.

Nydelig italiensk is fra Kolbotn? Kulinaris bruker de beste råvarene i sin produksjon og fremstiller isen basert på egne oppskrifter og isen herfra slår "knock out" på den italienske isen slik mange kjenner den.

Brewery Norge leverer vårt øl- og cidersortiment med fatøl fra San Miguel samt mange gode flaskesorter for øl og ciderkjennere. Vår kjente eplemost leveres fra Egge Gård i Lier.

Noen av våre leverandører

©2008-2010 Hos Hanna
Logo

Søn-Fre: 10.00 - 17.00
Lør: 10.00 - 18.00

info@hoshanna.no